Krijg een beter en completer beeld van je lichaam.

Wat zijn jouw persoonlijke ‘zwakke schakels’? Ieder lichaam is uniek! Door een meting word je bewuster en krijg je een beter en completer beeld van je lichaam. Dit kan je geruststellen, of juist motiveren om meer te gaan bewegen en/of gezonder te gaan eten!

Wil jij ook graag weten wat de samenstelling van jouw lichaam is? Hoeveel spiermassa je hebt en hoe deze is verdeeld? Wat je vetpercentage is? Of je vochtpercentage hoog genoeg is en hoeveel visceraal vet je hebt? Of ben je benieuwd hoeveel calorieën je dagelijks moet binnenkrijgen? Wat je metabolische leeftijd en BMI is? Deze waardes zijn van groot belang om een beter beeld te krijgen over het functioneren van JOUW lichaam.
Daarnaast vormen deze waardes het uitgangspunt om verder te bouwen aan een individueel plan met eventueel een op maat gemaakt trainings-/ en/of voedingsschema. Gedurende het trainingstraject doen we tussentijdse evaluaties en metingen om de voortgang in de gaten te houden en te optimaliseren waar nodig. Zo hebben we een completer totaal plaatje en weten we waar we aan moeten werken zodat jij je doelstelling kan behalen!