Het PowerVrouwen HIIT circuit; fit in 30 minuten!

PowerVrouwen is de sportschool bij jou in de buurt voor en door vrouwen. Bij ons train je in slechts korte tijd je hele lichaam. Elke training bestaat uit een HIIT circuit met de combinatie van toestellen en functionele oefeningen, gevolgd door massage op de trilplaat.

De trainingen zijn er op gericht om maximaal vet te verbranden en spierkracht op te bouwen in minimale tijd. Doordat je maar een half uur van je dag kwijt bent hoef je maar weinig tijd vrij te maken om te sporten.

Bij PowerVrouwen gebruiken we de HIIT trainingsmethodes in al onze trainingen. Met een HIIT training doe je intervallen en wissel je intensieve oefeningen af met rust. Dit maakt dat je lichaam dubbel vet verbrandt in de halve tijd! Een groot voordeel van HIIT is het “Afterburn” effect. Je metabolisme wordt verhoogd en je verbrandt zelfs calorieën na de training!

In onze sportschool hebben we een circuit met verschillende stations. We hebben vaste toestellen die werken met hydraulische weerstand die alle spiergroepen trainen. Elk toestel past zich aan aan jouw inspanningen. De krachttoestellen worden afgewisseld met functionele lichaamsgewicht oefeningen gericht op uithoudingsvermogen, balans en stabiliteit, mobiliteit, flexibiliteit, snelheid en coördinatie – de grond motorische eigenschappen en componenten die iemand fysiek fit maken. Zo weet je zeker dat je je gehele lichaam effectief en resultaatgericht traint.

De lichaamsgewicht oefeningen worden iedere week afgewisseld, zodat je je lichaam iedere keer weer voor een nieuwe uitdaging stelt. Je hoeft zeker niet bang te zijn om ‘te gespierd’ te worden, omdat vrouwen een laag testosteron level hebben en spiergroei daarom niet zo snel gaat. Fitness en krachttraining kunnen er juist voor zorgen dat de vormen van het lichaam beter zichtbaar worden (shaping) en het laagje vet sneller verdwijnt. In slechts 30 minuten kan je een training doen waarin je je spieren laat werken en maximaal vet verbrandt. Bij ons ervaar je hoe!

Resultaat

Natuurlijk ga je niet voor niets naar de sportschool. Je wil ook resultaat zien! We stellen samen haalbare doelen en ondersteunen je in je succes door je zelf verantwoordelijk te stellen en op het juiste pad te blijven.Wij zijn gespecialiseerd in lichaamsanalyse metingen en voeding. Zo kan je zien hoe het gesteld is met de fitheid van je lichaam en krijg je een duidelijk beginpunt.Als je besluit om lid te worden, doen we bij de intake een meting. Ook spreken we over de doelstellingen en resultaten die je wil behalen. Na verloop van tijd kunnen we de meting herhalen. De doelen worden regelmatig aangepast om zo jezelf in een stijgende lijn te kunnen verbeteren.

Professionele begeleiding

Bij een sportschool voor en door vrouwen, word je natuurlijk niet zomaar aan je lot over gelaten. Er is altijd een (vrouwelijke) trainer aanwezig, die je op professionele wijze begeleidt tijdens de training en motiveert om zo snel mogelijk je fitness doelen te behalen. Daarnaast leren we je de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding om nog sneller overtollig lichaamsvet te verbranden, zonder teveel ingrijpende veranderingen te maken in je leefstijl. Met vragen kun je uiteraard altijd bij onze trainers terecht!

Voor wie?

Bij ons zijn vrouwen van elke leeftijd welkom. Het maakt niet uit of je nieuw bent in de wereld van fitness of al een stapje verder qua ervaring, wij zullen je helpen en de training aanpassen zodat jij je doelen kan behalen. Een sportschool voor alleen vrouwen speelt veel beter in op de verschillende behoeftes van de vrouwen. Vele vrouwen voelen zich nog altijd niet thuis in een gewone sportschool. Bij ons sport je in een intieme en een unieke atmosfeer. Ook zijn er veel vrouwen die behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding en liever door een vrouwelijke trainer worden begeleid. Voor hen is een sportschool voor en door vrouwen ideaal. Dat is wat PowerVrouwen is: fitness voor vrouwen.

No Excuses

Weinig tijd hoeft niet te betekenen dat je niet gaat trainen. Bij ons train je in slechts 30 minuten je hele lichaam! Door ons trainingsconcept worden doelen sneller behaald en is elke training effectief. Wij als fitness professionals, hebben de taak om vrouwen de voordelen van fitness te laten ervaren en te leren hoe ze hun algehele fitheid kunnen maximaliseren in een minimum van tijd. Doordeweeks heeft de club ruime openingstijden; in de ochtend voor werk of school en in de avond na school- en werkuren. Ook op zaterdag zijn wij geopend. Bij PowerVrouwen weet je dus zeker dat een afspraak in de agenda past. We moeten tijd maken om ons lichaam gezond en fit te houden!